Trek nieuwe dingen aan door persoonlijke contacten te leggen met zakenpartners en klanten

Bij het opgegeven aantrekken door nieuwe diensten is ie behoedzaam om persoonlijke relaties op binnen bouwen bij de luitjes betreffende wie jullie ie meest communiceert, ofschoon het meteen dus zakenpartner ofwel een potentiлle client op de lange termijn is. Ofschoon ie belangrijk ben door gedurende beslist gesprek bij dus zakenpartner alsof zeker nieuwe client te focussen op de grootste zakelijke kwesties, de besteden van een weinige minuten om hoeveel persoonlijke gegevens bij verzamelen plus bewust bij bestaan van de opbouwen over dus persoonlijke relatie zal ervoor zorgen datgene speciale de naden beheersen vdr provider belanden gelegd. gemaakt.

Hoewel zeker persoonlijke relatie niets steeds onmiddelijk nieuwe bezoekers trekt, karaf een een verschil betreffen om later beslist deal te sluiten ofschoon dezelfde zakelijke verwijzing bij helpen. Maak gebruik over uw persoonlijke relatie aan marketingstrategieлn om nieuwe bezoekers te bereiken, vooral via sociale medianetwerken zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Richt je door de belangrijkste details voordat een mens en laat hen zich speciaal voelen om nieuwe zaken naast te trekken via persoonlijke relaties.

Details voor opname

Tijdens dus zakelijke conferentie is daar dikwijls persoonlijke informatie die werd gedeeld bij de belangrijkste paar minuten voordat de vergadering werd gestart ofschoon tijdens de vergadering wanneer deze worden gebruikt vanwege een specifiek probleem bij bespreken. Wees je bewust van dit details en noteer zij in jou notitieblok om later erbij registreren. Het is belangrijk teneinde tijdens beslist ontmoeting aan iemand die een zakenpartner of een klant voordat de lange termijn zou kunnen bestaat, gefocust bij zijn met het verbreiden van dezelfde persoonlijke verbinding. Persoonlijke verbindingen helpen jij niet louter bij de zakelijke transactie die bij dat moment op tafel ligt, echter kunnen jullie ook assisteren nieuwe relaties aan erbij trekken plus uw bijzonder netwerk betreffende contacten op te bouwen.

De volgende details terechtkomen vaak openlijk besproken en kunnen worden gebruikt wegens een persoonlijke verbinding zelfs stand te brengen:

Naam van de echtgeno (o) t (e) – Zoals iemand vermeldt dat hij of zijkant een verjaardag of jubileum voor hen echtgenoot plant, schrijf deze dan bij, als u in dus jaar nog steeds artikelen met die gene doet, zijn het verzenden van dezelfde bericht wegens een gelukkige verjaardag ofschoon verjaardag bij zeggen een verrassing daarvoor hen en iets bestaan dat zou helpen dus persoonlijke relatie te verstevigen.

Speciale datums – Wees je bewust van speciale dagen die genoemd aanlanden als belangrijk voor de persoon en noteer dat. Kan dezelfde verjaardag bestaan voor zichzelf of de kinderen, jubileum of speciale feestdagen etc.

Familienamen – Schrijf de namen met kinderen en leeftijden bij en noteer ook specifieke activiteiten. Indien iemand vermeldt dat dus van hen kinderen aan het sporten is en ze zullen dat weekend een wedstrijd spelen, vraag dan hoeveel Jimmy of Sally dat weekend dichtbij dat spel hebben gedaan, wanneer je daarna praat. Laat onderscheiden dat je geeft om wat relevant voor hen is buitenshuis de werkomgeving is besluitvaardig belangrijk teneinde een relatie te creлren die te onderscheiden zijn van dus standaard werkrelatie.

Favoriete activiteiten – Leren wat iemand in is vrije tijdsduur doet, geeft je zeker reden om te instellen aan het volgende gesprek met dus onderwerp datgene de mens leuk vindt. Een voorbeeld zou bedragen als iemand vermeldt deze ze een vorige weekend niet betreffende het vissen waren plus je zeker paar maanden later zeker ontmoeting hebt met de vraag ofschoon ze dezelfde kans hebben gekregen door op u water binnen gaan, opdat je wilt begrijpen enigszins ze gepassioneerd vinden. Deze is gelijk als iemand vermeldt deze zij direct langs muziekshows gaan alsof sportevenementen moeten horen, erachter wensen komen enigszins beslist mens grappig vindt en de gedurende de informele segmenten over een vergadering zoals voren brengen, zou moeten de persoonlijke band smeden die straks zelfs langduriger artikelen leidt.

Maak gebruik over persoonlijke relaties

Het is erg belangrijk om betrekking binnenshuis maken betreffende persoonlijke relaties boven ie bedrijfsleven wegens nieuwe klanten betreffende bij uittrekken. De gros publiek die actief is aan sociale media plus dezelfde zakelijke professional hebben dezelfde LinkedIn-account. Toegang brengen tot en met iemands LinkedIn-account sinds hen contact betreffende u te laten betreffen, zijn relevant, bovendien ingeval de om zeker puur zakelijke relatie gaan. Ingeval je maar vrienden over iemand door Facebook kunt terechtkomen, neemt de kans toe datgene je meer zaken met hen kunt genereren, omdat de gros mensen meer gereserveerd bestaan in wie ze vrienden op Facebook naderhand LinkedIn moeten is. Afhankelijk van de zakelijke marketingstrategie zou moeten Facebook effectief bestaat, maar alleen indien u de vrienden hebt die de juiste lieden is die daadwerkelijk inslikken ingrijpen in de zakelijke mogelijkheid ofschoon mensen inslikken hebben als vrienden die een zakelijke verwijzing zouden maken.

De verkrijgen van uw persoonlijke relaties om nieuwe business aan uw handelsbedrijf aan bij trekken, zijn het uiteindelijke doel om de termijn te spenderen die nodig is teneinde echte relaties op te bouwen bij mensen versus oppervlakkige ofwel zakelijke verbindingen.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *